Onze tools op maat

Tools om uw leven te vereenvoudigen

Voor elk type klant is er een oplossing!

Bij Salary Solution willen wij u de beste oplossingen bieden om uw leven te vereenvoudigen en de sociale wetgeving toegankelijk te maken.
Daartoe hebben wij een hele reeks tools ontwikkeld om informatie te delen.

Mensen en klanttevredenheid staan echter centraal in onze zorgen, wij zijn er altijd voor u,
met de intentie om 100% aan uw behoeften te voldoen.

Salary Online

Een online platform voor KMO's

Salary Solution streeft ernaar uw leven te vereenvoudigen. Het is namelijk mogelijk om alle gegevens online te verzamelen voor de werkgever en de loonbeheerder dankzij de Salary Online-optie.

In de praktijk voert u de gegevens van uw werknemers en hun arbeidsovereenkomsten rechtstreeks in op het platform. Vervolgens hoeft u alleen nog maar hun maandelijkse prestaties online door te geven. Het bijhouden van informatie is vereenvoudigd, u hoeft niet langer met talloze losse papieren te werken en al uw documenten worden in het platform gearchiveerd.

Een echte tijdsbesparing die u in staat stelt om u te concentreren
op wat u het beste doet.

Salary System

Een Salary System-platform

Een Salary System-platform

Met het Salary System-programma beheert u uw dossier volledig zelfstandig. De tool stelt u natuurlijk in staat om uw loonadministratie uit te voeren, correcties en simulaties te maken, en op maat gemaakte rapporten aan te vragen... en nog veel meer!

Doccle

Loonstrooken zijn onmiddelijk beschikbaar voor uw werknemers

Als werkgever bent u verplicht om uw werknemers een reeks documenten te bezorgen. Salary Solution is zich bewust van de voordelen van digitalisering en heeft digitale tools ontwikkeld om aan uw behoeften en die van uw werknemers te voldoen.

Dankzij de DOCCLE-app ontvangen uw werknemers hun loonstroken rechtstreeks in de applicatie. DOCCLE is een digitale bibliotheek voor het ontvangen en archiveren van loonstroken en andere fiscale documenten.

U hoeft zich dus niet langer zorgen te maken over het overdragen van loonstroken van uw medewerkers, alles wordt geautomatiseerd.

ESS

Eenvoudig beheer van de vakanties van uw medewerkers

Onze Employee Self Service (ESS) optie is ontworpen om het beheer van de vakanties van uw medewerkers te vereenvoudigen. Geen gegoochel meer met een onzekere saldo en informele verlofaanvragen. Dankzij deze optie, gekoppeld aan Salary Online, kunnen werknemers hun verlofaanvragen indienen en als u deze goedkeurd, worden ze onmiddelijk opgenomen in hun toekomstige rechten. Alle informatie wordt gecentraliseerd in één kalender. Zo hebt u een duidelijk overzicht van de roosters van uw werknemers.

Online aansluiting/aansluiten

Een vereenvoudigde manier om van onze diensten gebruik te maken

Bij Salary Solution stellen we u in staat om onze diensten online te gebruiken.
U ontvangt de relevante documenten direct online voor de mandaten
bij de RSZ en belastingen organisaties.